tiistai 21. marraskuuta 2023

Loki 13 wee!


Loki 13 vuotta lähettää terkkuja kaikille! Tämän kuvan sain eilen Lokin täyttäessä 13 isoa vuotta <3.

Vihdoin saan aikaiseksi kirjoittaa tänne! Tai no oikeastaan tämä merkintä on kirjoitettu varmaan 3 eri osassa kun en koskaan ole saanut sitä kokonaan mukamas valmiiksi. Mutta nyt päätin että julkaistaan nyt ainakin kuvia siitä mitä Lokille kuuluu. Ja kuulemma kuuluu oikein hyvää, terveenä on jätkä pysynyt.

Minähän tosiaan kävin katsomassa Lokia kesäkuun lopulla, siis VIIME VUONNA :D. Tämä kirjoitus ja nämä muut kuvat ovat siis valuneet luonnoksena sieltä asti. Loki voi tuolloin oikein hyvin, mitä nyt iän tuoma pienoinen harmaantuminen alkaa näkyä eikä ehkä energiaakaan ihan samaan malliin riittäisi enää kuin poikamiesvuosinaan. Mutta yhä pitkätkin lenkit maistuvat, kuin myös tietysti ruoka. Kai se poika minut tunnisti ja olihan se vähän haikeaa lähteä poispäin ajamaan Lokin jäädessä vahtimaan omaa miljöötään kotinsa terassille. Mutta tosi ihanaa oli kyllä käydä toteamassa, että Loki oli niin onnellinen senioriherra omassa aivan ihanassa maalaiskodissaan. Nappiin ne vaan asiat joskus menee.


Nämä kuvat alla sain joitain kuukausia sitten Katilta (kiitos!), kun kysyin vielä ihan tuoreimmat kuulumiset. Ja ei kuulemma mitään sen ihmeellisempää, eli elämä yhä maistuu!
Huomasinpas muuten, että Lokin kuva on joskus tässä vuosien aikana päässyt Hollantilaisen kasvattajansa kotisivuille ihan vallan ensimmäiseksi. En kyllä tuosta komistuksesta yhtään ihmettele!

------
Asiasta kukkaruukkuun. Joskus aina käyn vilkaisemassa tuota oikean laidan blogilistaa ja mietin, että mitäköhän niille koirille ja omistajilleen kuuluu joiden menoa aikanaan seurailin. Mahtaakohan joku seurata tätä blogia yhä? Jos, niin laittakaa kommentti! :)

3 kommenttia :

 1. Aika vähän tulee enää blogeja seurattua, kun ei itsekään kirjoita, mutta tänne eksyin näin 2 kk kirjoituksen julkaisun jälkeen :D Itsellä on myös ollut blogikirjoitus tekeillä pitkään. Aiheena on Rio ja nyt jo lähes 3 kk kestänyt kirjoittelu, mutta kyllä se joskus vielä ulos tulee...

  VastaaPoista
 2. Nojoo teihin verrattuna mähän oon ollu peräti aktiivinen kirjoittaja näköjään :D. Sen verran pihalla kyllä etten edes onnistu kirjoittamaan omalla nimelläni tätä, jostain syystä sisäänkirjautuminen kommentointia varten ei onnistu hmm.

  Kiva päästä lukemaan jossain vaiheessa Rion oma kirjoitus <3

  Onko teillä ollut suunnitelmissa uusi koira vielä Mikolle kaveriksi?

  /Taina

  VastaaPoista
 3. Riosta on tullut jo aika paljon tekstiä, joten jaan julkaisun kahteen tai kolmeen osaan sitten joskus kun sen saan julkaistua. Suurin osa tekstistä on sairauskertomusta, mutta myös ihania muistoja <3

  Uutta koiraa ei ole suunnitelmissa. Kun Mikosta on aika luopua, niin olemme ainakin jonkin aikaa ilman koiraa. Vähän taukoa tuntuu tässä vaiheessa sopivalta.

  VastaaPoista